Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Schakel haal de herfst in huis

Zo haal je de herfst in huis

De temperaturen dalen, de avonden worden korter en we zijn weer wat vaker binnen te vinden. Reden voor ons om jullie een aantal leuke tips te geven waarmee jij je huis in de gezellige herfstsfeer brengt.

Gebruik aardse tinten

Aardse tinten geven warmte af en zorgen voor een heerlijke herfstsfeer. Denk bijvoorbeeld aan plaids of kussens toe te voegen in rijke kleuren zoals bordeaux, chocoladebruin, okergeel of olijfgroen. Je kunt je verlichting daarnaast ook verwisselen voor lampen met een meer amberkleurige tint om een ​​gezellige knusse sfeer te creëren.

Kruidige geuren

De herfst is onlosmakelijk verbonden met geuren zoals kaneel, nootmuskaat en kruidnagel. Geurzakjes, geurstokjes of een aroma diffuser met etherische oliën kunnen je huis heerlijk laten ruiken en zorgen voor een extra dimensie in je herfstbeleving.

Warmte en sfeervolle verlichting door het gebruik van kaarsen

Kaarsen zijn het toppunt van gezelligheid en mogen dus zeker niet ontbreken als je een ultiem thuisgevoel wilt creëren. Het is een goed idee om enkele kaarsen bij elkaar te zetten, dat zorgt voor rust in je interieur. Ga je voor verschillende soorten, kies er dan ook eentje met een geurtje.

Haal buiten naar binnen

Een van de beste dingen van de herfst is de overvloed aan natuurlijke materialen die kunnen worden gebruikt om een ​​warme en uitnodigende ruimte te creëren. Denk erover na om wat gevallen bladeren, dennenappels of zelfs wat eikels mee te nemen om als decoratie te gebruiken. Je kunt deze materialen ook gebruiken om wat doe-het-zelf-handwerkjes te maken, zoals kransen of centerpieces.

Herfsttips voor buiten

Sprookjesachtige sfeerverlichting voor in de tuin. Met fakkels en kaarsen kun je de sfeer buiten extra verhogen. Brandende fakkels kun je op elke willekeurige plek in de grond kunt steken. Je kunt deze fakkels en stormlantaarns vullen met lampolie. Maak in de tuin een sfeervol hoekje door seizoen-accessoires, kransen, windlichtjes, pompoenen, winterplanten, et cetera bij elkaar te zetten.

Heb jij jouw woning al herfst klaar en heb je meer tips, laat het ons dan weten!