Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

Woning verkopen

Jouw verkoopmakelaar in Almelo!

Wij vinden de juiste koper voor jouw woning.

Wellicht vraag je je het volgende af: Is nu het goede moment om mijn woning te koop te zetten? Wat is eigenlijk de huidige waarde? En wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van mijn woning?

Om alle vragen te beantwoorden, staan wij voor jou klaar! Waarbij we rekening houden met jouw specifieke verkoopwensen. Maar het begint uiteraard met een eerste kennismaking.

Tijdens deze kennismaking, komen we graag bij jou thuis. Dit gesprek is uiteraard kosteloos en we geven gelijk een gratis en vrijblijvende waardebepaling van jouw woning af. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Optimale presentatie

Onze werkwijze is direct en effectief. Samen gaan we op zoek naar de beste strategie voor de verkoop van je woning. Hierbij brengen we eerst al jouw wensen en de woning volledig in kaart. Daarna bekijken we hoe we op de best mogelijke manier je woning kunnen presenteren. Want hier geldt…..“It’s all about presentation!”. Vervolgens gaan we actief opzoek naar potentiele kopers. Als verkoopmakelaar Almelo begeleiden we je tijdens het volledige traject vanaf de waardebepaling tot aan de uiteindelijke verkoop van jouw woning. Wij zijn ervan overtuigd, dat we met onze marktkennis en jarenlange ervaring, de juiste koper voor jouw woning vinden!

 

Wil jij je woning verkopen of eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze verkoopmakelaar Almelo staat graag voor je klaar!

 

Vraag gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan!

GRATIS WAARDEBEPALING

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars