Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

Woning (aan)kopen

Jouw aankoopmakelaar in Almelo!

De beste begeleiding van A tot Z.

Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een nieuwe woning? Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen?
En welke voordelen biedt jou dat?

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden waarbij we rekening houden met jouw specifieke aankoopwensen. Het inschakelen van ons als aankoopmakelaar heeft zeker voordelen! Als aankoopmakelaar Almelo hebben wij veel kennis

van de lokale woningmarkt en kunnen we voor jou prijsonderhandelingen voeren met de verkoopmakelaar en je begeleiden vanaf het moment van de eerste bezichtiging tot aan de overdracht van de woning bij de notaris.

Geeft antwoord op al jouw vragen

Heeft kennis van de lokale huizenmarkt

Kan voor jou onderhandelen en je begeleiden

De beste aankoopprijs

Wij hanteren een marktconform tarief voor deze begeleiding. Maar deze kosten verdien je dubbel en dwars terug omdat we met onze kennis en expertise voor jou de optimale aankoopprijs uit het vuur slepen. Daarnaast zorgen we voor de juiste afwikkeling en al het papierwerk.

 

Wil jij een woning kopen of eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze aankoopmakelaar Almelo staat graag voor je klaar!

 

Wil jij altijd het nieuwste woningaanbod dat past bij jouw persoonlijke woonwensen? Vraag dan een gratis zoekopdracht aan!

GRATIS ZOEKOPDRACHT

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars