Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Wonen in warmte en gezelligheid: December bij Schakel Makelaars

December is aangebroken en de feestelijke sfeer hangt in de lucht! Bij Schakel Makelaars zijn we ook helemaal in de feeststemming en willen we graag met jullie delen hoe speciaal deze maand is als het gaat om wonen en vastgoed.

  1. De magie van decemberwoningen

Onze makelaars begrijpen als geen ander dat een huis meer is dan alleen een woning; het is een plek vol herinneringen en warmte. Tijdens de feestdagen komt deze warmte nog meer tot uiting. Het vinden van het perfecte huis is als het uitpakken van een kerstcadeau; het brengt opwinding en vreugde.

  1. Vastgoed in feestelijke verlichting

Heb je ooit gezien hoe prachtig vastgoed eruitziet tijdens de decembermaand? Straten zijn versierd met fonkelende lichtjes en huizen worden gehuld in feestelijke versieringen. Wat een fijn en gezellig gevoel geeft dat.

  1. Een nieuw begin in het nieuwe jaar

December is ook de tijd van reflectie en het maken van plannen voor het nieuwe jaar. Als je droomt van een nieuwe start in een nieuw huis, staan onze makelaars klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het koop- of verkoopproces.

  1. Advies voor winterproof woningen

Terwijl de temperaturen dalen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw woning winterklaar is. Onze makelaars delen graag handige tips met je om je huis comfortabel en energiezuinig te houden tijdens de koude maanden.

  1. Aanbod woningen

Bekijk onze website voor het meest recente aanbod!

Bij Schakel Makelaars geloven we dat december de perfecte tijd is om jouw droomhuis te vinden. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek voor de feestdagen of plannen maakt voor het nieuwe jaar, wij staan voor je klaar!

Wij wensen jullie een warme en vreugdevolle decembermaand toe!