Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

(Ver)huren

Huren of verhuren

Wat je altijd al wilde weten.

Je wilt een huis huren of misschien je eigen huis wel verhuren. Weet je al wat voor soort woning je wilt huren? Een appartement of eengezinswoning in Almelo of omgeving? Wat is de maximale huur die je wilt betalen? Wat zijn de mogelijkheden als ik mijn woning via een makelaar verhuur?

Wil je je huis verhuren omdat je tijdelijk naar het buitenland gaat of omdat je woning nog niet verkocht is maar wel leeg staat? Je woning verhuren middels de leegstandswet is dan een goede oplossing en kan je dubbele kosten besparen. Wij denken graag met je mee! Bel of mail ons voor meer informatie.

Genoeg lastige vragen dus. Loop daarom eens binnen bij ons. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen je als verhuurmakelaar Almelo in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien over alle mogelijkheden.

Waar vind ik een huurwoning?

Als verhuurmakelaar Almelo hebben regelmatig huurwoningen in ons aanbod. Houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten. Ben je specifiek op zoek naar een huurwoning of wil je je inschrijven? Dat kan hier.

INSCHRIJVEN

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars