Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

Taxatie

Wij regelen jouw taxatierapport!

Taxatie door een gecertificeerde taxateur.

Heb je je (droom)huis gevonden? Dan heb je bij de aanvraag van een hypotheek een gevalideerd taxatierapport nodig. Dat is een rapport waarbij een instituut heeft beoordeeld dat zowel de taxateur als het rapport aan vastgestelde richtlijnen voldoen.

Zodra het taxatierapport is goedgekeurd, krijgt het rapport een unieke code en kan de taxateur het rapport niet meer aanpassen zonder toestemming van het instituut.

Wij zijn aangesloten bij diverse validatie instituten, waaronder het NWWI en Taxateursunie. Zo ben jij ervan verzekerd dat het rapport door alle banken en geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Meer weten?

Heb je een waardevaststelling nodig voor bijvoorbeeld een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Of is de eigenaar van een woning overleden en heb je een waardevaststelling nodig voor de afhandeling van de nalatenschap, dan heb je voldoende aan een ongevalideerd taxatierapport.

 

Voor aankoop of financieren van een woning heb je een gevalideerd taxatierapport nodig.

 

Wil jij een taxatie aanvragen of eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze aankoopmakelaar Almelo staat graag voor je klaar!

AANVRAGEN

Wij zijn onder andere aangesloten bij:

NWWI-Logo-KleurErkend-Taxateurs-Logo-Kleur

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars