Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag 08.30 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.30 uur
Donderdag 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag 08.30 – 17.30 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ‘s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

Over ons

Schakel Makelaars Almelo

Wie zijn wij?

Schakel Makelaars Almelo bestaat uit een enthousiast en gepassioneerd team van 4 personen met een schat aan ervaring op de Twentse woningmarkt. Onze focus ligt op Almelo en omgeving. “Deskundig & vertrouwd” en “Persoonlijk & betrokken” zijn kernwaarden waaraan wij ons dagelijks conformeren. Bij ons gaat het om jou en jouw woonwensen. Wij worden er gelukkig van om deze samen met jou te realiseren!

NVM Geregistreerd en gecertificeerd

Wij staan als gecertificeerd en beëdigd makelaar en taxateur ingeschreven in Vastgoedcert en zijn lid van de gerenommeerde brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Mede hierdoor is onze deskundigheid gewaarborgd.

Deskundig en vertrouwd

Als klant moet jij kunnen kijken met je hart. Wij zijn er om je bij te staan. Dat doen wij vanuit onze jarenlange ervaring en expertise in de Almelose makelaardij. Als bedrijf staat Schakel Makelaars garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking en een enorme dosis slagvaardigheid.

Persoonlijk en betrokken

De verkoop of aanschaf van een huis heeft veel impact. Het gaat om een flink bedrag en dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaar. Wij vinden het daarom erg belangrijk om jou als klant goed te leren kennen en écht te begrijpen wat jouw eisen en wensen zijn. Wij staan jou graag bij van het begin tot het einde van het aankoop- of verkooptraject.

Maak kennis met ons team.

Wij staan graag voor je klaar!

Benieuwd wie wij zijn en wat ons beweegt? Klik op een foto voor meer informatie.

Stephan

Stephan

Beëdigd makelaar/taxateur en eigenaar

Stephan is met zijn jarenlange ervaring als makelaar/taxateur in de Almelose (en omgeving) woningmarkt waarschijnlijk de meest ervaren man op het gebied van vastgoed. Hij geeft altijd open en eerlijk advies en staat je bij met raad en daad. Naast de makelaardij is Stephan vaak te vinden op de tennisbaan en houdt hij van koken en lekker eten.

Sabine

Sabine

Commercieel medewerker

Sabine is zowel de creatieve als de administratieve spil van het kantoor. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen het kantoor. Haar creatieve brein draait ‘non-stop’ en ze is als aanspreekpunt een ondersteunende factor voor iedereen. In haar vrije tijd loopt ze graag hard en vindt ze het heerlijk om te kickboksen. Daarnaast wil ze zoveel mogelijk van de wereld zien.

Daniek

Daniek

Binnendienst medewerker

Daniek is ons nieuwste teamlid! Zij is samen met Demi je eerste contact met ons kantoor en zorgt ervoor, dat al je vragen beantwoord worden. Daarnaast houdt ze zich bezig met alle werkzaamheden in de binnendienst. In haar vrije tijd houdt ze van sporten, carnaval, reizen en borrelen.

Demi

Demi

Binnendienst medewerker

Demi staat 3 dagen per week voor je klaar. Zij is samen met Daniek je eerste aanspreekpunt en kan jou voorzien van alle informatie! In haar vrije tijd is ze lekker in de weer met haar mooie gezin en houdt ze van lekker eten en lekker eten en eten ;-).

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars