Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.30 uur
Dinsdag 08.30 – 17.30 uur
Woensdag 08.30 – 17.30 uur
Donderdag 08.30 – 17.30 uur
Vrijdag 08.30 – 17.30 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

Over ons

Schakel Makelaars Almelo

Wie zijn wij?

Schakel Makelaars Almelo bestaat uit een enthousiast en gepassioneerd team van 4 personen met een schat aan ervaring op de Twentse woningmarkt. Onze focus ligt op Almelo en omgeving. “Deskundig & vertrouwd” en “Persoonlijk & betrokken” zijn kernwaarden waaraan wij ons dagelijks conformeren. Bij ons gaat het om jou en jouw woonwensen. Wij worden er gelukkig van om deze samen met jou te realiseren!

NVM Geregistreerd en gecertificeerd

Wij staan als gecertificeerd en beëdigd makelaar en taxateur ingeschreven in Vastgoedcert en zijn lid van de gerenommeerde brancheorganisatie Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Mede hierdoor is onze deskundigheid gewaarborgd.

Deskundig en vertrouwd

Als klant moet jij kunnen kijken met je hart. Wij zijn er om je bij te staan. Dat doen wij vanuit onze jarenlange ervaring en expertise in de Almelose makelaardij. Als bedrijf staat Schakel Makelaars garant voor korte communicatielijnen, een informele en betrokken samenwerking en een enorme dosis slagvaardigheid.

Persoonlijk en betrokken

De verkoop of aanschaf van een huis heeft veel impact. Het gaat om een flink bedrag en dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaar. Wij vinden het daarom erg belangrijk om jou als klant goed te leren kennen en écht te begrijpen wat jouw eisen en wensen zijn. Wij staan jou graag bij van het begin tot het einde van het aankoop- of verkooptraject.

Maak kennis met ons team.

Wij staan graag voor je klaar!

Benieuwd wie wij zijn en wat ons beweegt? Klik op een foto voor meer informatie.

Stephan

Stephan

Beëdigd makelaar/taxateur en eigenaar

Stephan is al sinds jaar en dag beëdigd makelaar / taxateur en eigenaar van ons fijne makelaarskantoor.

 

Door zijn jarenlange ervaring als makelaar/taxateur in de Almelose (en omgeving) woningmarkt is hij waarschijnlijk de meest ervaren man op het gebied van vastgoed. Hij geeft altijd open en eerlijk advies en staat je bij met raad en daad. Samen met zijn collega’s, vertrouwen, respect en openheid werkt hij aan het succes van de Schakel Makelaars.

 

Naast de makelaardij is Stephan vaak te vinden op de tennisbaan en houdt hij van koken en lekker eten.

Sabine

Sabine

Assistent Register Makelaar en Taxateur

Sabine is onze Assistent – Register Makelaar en Taxateur. Al jaren werkt zij bij ons en is ze in het begin altijd de spil op kantoor geweest, dat is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Ze is inmiddels assistent makelaar en kan daarom onze klanten nog beter van dienst zijn.

 

En hoe fijn is het, dat ze verslaafd is aan haar telefoon? Hierdoor is ze voor alle klanten altijd goed bereikbaar. En als je denkt, dat ze na een dag werken klaar is, dan heb je het mis. Een mail versturen in de avond / weekend of iemand, die met een brandende vraag zit, even terugbellen? Geen probleem voor haar!

 

Door haar creatieve oplossingen, gaat ze altijd net dat stapje verder voor de klant en zorgt ze ervoor, dat zij altijd op de eerste plaats staan. Door haar collega’s haalt ze het beste in haarzelf naar boven, wat maakt dat ze elke dag met plezier naar het werk gaat. Ze is collegiaal, positief, eerlijk en houdt van goede humor.

Kay

Kay

Kandidaat Register Makelaar en Taxateur

Kay is onze nieuwste collega! Net afgestudeerd aan de opleiding Vastgoed & Makelaardij in Enschede en helemaal klaar om als Kandidaat Register Makelaar en Taxateur in ons mooie Almelo aan de slag te gaan. Door zijn enthousiasme neemt hij je graag onder zijn hoede en zal je begeleiden van A tot Z. Een gezellige collega die graag klaar staat voor iedereen. Naast zijn werk houdt hij ervan om zichzelf uit te dagen op het padelveld en loopt hij graag een rondje hard.

Daniek

Daniek

Binnendienst medewerker

Daniek is onze duizendpoot, alles wat ze doet, doet ze voor 100% en dat elke dag met de leukste humor en de mooiste glimlach! Ze gaat voor onze klanten net dat stapje verder en zorgt ervoor, dat alles goed geregeld is en op rolletjes loopt. Als collega is ze nooit saai en zorgt met haar prachtige verhalen geregeld voor de slappe lach op kantoor!

 

In haar vrije tijd zit ze graag achter de geraniums in haar nieuwe huis. Oh nee, toch niet! Ze houdt van een feestje en van vrienden om haar heen. En dit zorgt ervoor, dat wij op maandagmorgen weer met veel plezier naar kantoor gaan om de leukste verhalen van haar te horen!

Saskia

Saskia

Binnendienst medewerker

Maken jullie kennis met onze nieuwe collega?

Woensdag 1 maart is Saskia bij ons begonnen als binnendienst medewerker! Samen met Daniek is zij jullie eerste aanspreekpunt, beheert zij de agenda’s, plant ze bezichtigingen in en zal al jullie mail beantwoorden.

Na een lange periode in de horeca gewerkt te hebben was het tijd voor wat anders en heeft ze de overstap naar de makelaardij gemaakt. Horeca zit in haar bloed en daarom zorgt ze ervoor, dat er altijd een lekkere kop koffie voor je klaar staat.

Saskia, wij zijn heel blij met je komst en wensen jou veel plezier en succes!

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars