Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Hypotheek online regelen Schakel Makelaars Almelo

Online je hypotheek regelen? Of toch naar een hypotheek adviseur?

Tegenwoordig kan alles online worden geregeld. Het kopen van kleding, het bestellen van jouw wekelijkse boodschappen, het boeken van een vakantie en ga zo maar door. Het is natuurlijk ook niet gek dat dit gebeurd, je kunt lekker binnenblijven en het kan op een moment dat het jou goed uitkomt. Maar een hypotheek regelen online, is dat nou wel zo slim? Wij denken van niet. Aan de hand van 4 voorbeelden leggen wij uit waarom wij vinden dat je beter naar een hypotheekadviseur kunt gaan voor jouw hypotheekadvies.

1. Geautomatiseerde systemen

De formulieren welke je online moet invullen, zijn voor iedereen gelijk en dus niet specifiek voor jouw persoonlijke situatie of op jouw toekomst gericht. Denk bijvoorbeeld aan gezinsuitbreiding of kinderen wie gaan studeren: je krijgt meer kosten waardoor jij minder te besteden hebt aan woonlasten. Krijg jij een hogere functie op het werk, waardoor jij meer gaat verdienen en hierom ook een hogere hypotheeklast kunt dragen? Online kan je dit niet makkelijk aangeven. In een persoonlijk gesprek wel.

2. De kleine lettertjes

Iedereen kent het wel, het aanvinken van de algemene voorwaarden voordat jouw bestelling, aankoop of aanvraag kan worden bevestigd. Meestal zijn dit PDF bestanden met veel tekst in een voor veel mensen onduidelijke taal. Iedereen vinkt aan dat we begrijpen wat er staat, terwijl dit niet zo is. De voorwaarden die bij een lening horen voor het kopen van een woning, wil je niet over het hoofd zien. Een hypotheekadviseur kan jou in een persoonlijk gesprek op de kleine lettertjes wijzen.

3. Fraude

Er wordt veel gefraudeerd tegenwoordig. Iedereen kent de Whatsapp gesprekken waarin een ‘zoon’ of ‘dochter’ appt met een nieuw nummer en vraagt om wat extra geld voor een rekening welke nog moet worden betaald. Online is er veel meer mogelijkheid voor ‘nep’ bedrijven om toe te slaan.

4. Bereikbaarheid

Als iets niet duidelijk is of je hebt vragen, is het veel fijner om iemand persoonlijk te spreken aan bijvoorbeeld de telefoon. Het even met elkaar om tafel gaan zitten en jouw documenten in een vertrouwde omgeving aan jouw vertrouwde hypotheekadviseur te laten zien.

Dit kan bijvoorbeeld bij Waterman Advies, gevestigd aan de Wierdensestraat 112 te Almelo. Tevens gevestigd in Apeldoorn aan de Deventerstraat 180 voor jouw verzekeringen. Zij zullen jou in een vrijblijvend eerste gesprek aangeven wat jouw mogelijkheden zijn. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ze op!

Heb je vragen?

Bel, mail of app ons.

Wij zijn er voor je!