Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Schakel Makelaars Blog September 2021

Kan iedereen zich tegenwoordig niet gewoon makelaar noemen?

Is het echt zo, dat makelaars tegenwoordig maar lukraak woningen voor de meest bizarre prijzen aanbieden?
Heb je nu écht een makelaar nodig vandaag de dag én gaat het je ook iets opleveren of kost het je enkel extra geld?

Een huis verkopen of verhuren brengt altijd extra kosten met zich mee. Of je nu aan de slag gaat met een makelaar of juist zelf jouw woning gaat verkopen / verhuren, je krijgt te maken met verschillende kostenposten. Ook zijn er aanzienlijke verschillen in de bedragen terug te vinden. Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met de verkoop / verhuur is het daarom verstandig om te bekijken waar je allemaal aan moet gaan denken en hoe je ervoor kunt zorgen dat je de beste keuze maakt voor de verkoop.

Wij leggen je graag uit, wat voor jou onze voordelen zijn als (ver- aankoop / verhuur) makelaar:

  • Het wekt vertrouwen naar de verkopers / verhuurders.
  • Een makelaar biedt zekerheid en weet over het algemeen meer over de woning, de buurt, en vaak nog veel meer weetjes waar jij je voordeel mee kan doen in onder andere de onderhandeling. Denk hierbij ook aan de bouwkundige staat, eventuele aanwezigheid van asbest restanten of bouwverontreiniging, de mogelijkheid tot uitbouw, maar ook de kennis van het wel/niet bouwen van een appartemencomplex in je nu vrije uitzicht.
  • Een makelaar let op de kleine lettertjes in jouw contract, maar is ook zonder emoties betrokken en kan daarom op het scherpst van de snede onderhandelen om voor jou de beste deal te sluiten.

 

Maar buiten het feit, dat iedereen een mening heeft en tegenwoordig allemaal makelaars zijn, is het allerbelangrijkste het besef, dat een woning veel minder over vaste waardes en getallen gaat en meer over gunnen. Jouw makelaar kan het verschil maken puur door zijn status, contacten en kennis. Wij zijn van mening dat een goede makelaar je niet enkel geld bespaart, maar je ook dat droomhuis oplevert waar je oog net op gevallen is.

De volgende keer dat je op zoek bent naar een makelaar, kijk niet enkel naar de kwaliteiten van de makelaar, maar nog meer naar die als mens. Heeft hij/zij een groot netwerk, ligt hij/zij goed bij collega makelaars én minstens zo belangrijk heb jij een klik?
Wij hopen, dat je deze vragen met een positieve ja kan beantwoorden op het moment, dat je overweegt om een samenwerking met ons aan te gaan.

Wil jij meer informatie of heb je andere vragen over verkoop, verhuur of aankoop? Neem dan contact met ons op.

Schakel Makelaars Almelo | Jouw aankoopmakelaar Almelo!

Wij zijn er voor je!