Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Huis-verkopen-in-de-zomer

Jouw huis verkopen in de zomer, waarom niet?!

Met de zomer en de vakanties in het zicht krijgen wij steeds vaker de vraag of het nou wel of niet verstandig is om je huis in deze periode in de verkoop te zetten. Daarom hebben wij hieronder een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet, lees snel verder en oordeel zelf.

1. De makelaar heeft meer tijd
Doordat er uiteraard ook veel mensen op vakantie zijn heeft de makelaar meer tijd en dus ook meer ruimte voor het inplannen van bezichtigingen. Ga je zelf op vakantie, dan geeft dat vanzelfsprekend ook meer ruimte voor bezichtigingen. Geniet van het strand terwijl jouw woning wordt bewonderd door misschien wel die ene persoon die jij nodig hebt.

2. Minder concurrentie
Nu horen we je denken; Ja, minder concurrentie tuurlijk want niemand verkoopt zijn/haar woning in de zomer.
Ergens wordt het inderdaad afgeraden, maar is jouw woning wel beschikbaar voor bezichtigingen dan vergroot je je kansen op de markt. Deze kansen vergroot je doordat de koper wel bij jou kan kijken en hierdoor dus ook kennis kan maken met de woning. Kan de koper geen kennis maken, dan zal deze moeten wachten en we weten allemaal dat tijdens het wachten er ook zomaar een andere woning de aandacht kan trekken.

3. De invloed van de zon
Alles is mooier als de zon schijnt, vooral de beleving van een heerlijke tuin of het wonen aan water.
Het fotograferen van een woning bij mooi weer levert altijd het beste resultaat op. Geen kale takken voor je raam, lege tuinen of alles bedekt onder de sneeuw. Jij kan je huis optimaal presenteren op de foto’s. Mensen zijn sowieso vrolijker en blijer in de zomer. Dat kan alleen maar een positief effect hebben op de potentiële kopers, en natuurlijk voor jou als verkoper.

4. Bereik je doelgroep makkelijker door toegankelijk te zijn
Kopers zullen juist in de zomer op zoek gaan en willen kijken bij verschillende huizen omdat ze dan geen tijd vrij hoeven te maken ten koste van werk, oppassen of andere dagelijkse verplichtingen die juist in de zomer wegvallen, alle tijd dus. Door toegankelijk te zijn, geef je je potentiële koper alle ruimte.

5. Jouw wensen, jouw woning
Het belangrijkste bij het verkopen van een huis is de samenwerking met de makelaar. Verkoop je je huis nou in de zomer of winter, de makelaar zal jouw huis altijd goed neerzetten. De huizenmarkt is nog steeds goed en met de verwachting dat huizenprijzen gaan stabiliseren of licht gaan dalen is nu een goed moment om te verkopen. Persoonlijk & Betrokken, Deskundig & vertrouwd daar gaat het uiteindelijk om!

Succesvol je huis verkopen in de zomer

Wil jij jouw huis deze zomer succesvol in de verkoop zetten? Wij komen graag langs om kennis te maken en kunnen gelijk een gratis waardebepaling doen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Bel, mail of app ons, wij helpen je graag!