Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

huisje in grasveld zomer

Je huis verkopen in de zomer!

Je hebt je droomwoning of appartement gevonden en dan wil je natuurlijk je eigen huis verkopen. Maar het is bijna zomervakantie. Is het dan wel zo slim om jouw huis al te koop te zetten of kun je beter wachten tot na de vakantie? Wees niet bang om jouw huis in de zomer te koop te zetten. Dat kan namelijk helemaal geen kwaad, het kan zelfs goed zijn voor de verkoop van jouw woning. Lees snel verder waarom!

Niet iedereen is op zomervakantie.

Je denkt wellicht dat veel mensen op zomervakantie gaan en dat ze daarom geen tijd hebben om jouw woning te komen bezichtigen, maar niets is minder waar. Uit onderzoek blijk namelijk dat maar 20% van de mensen tegelijkertijd op vakantie is. De rest van de mensen is gewoon thuis of aan het werk. Stellen zonder kinderen of met kleine kinderen nemen bijvoorbeeld vaak vakantie net voor of na de zomervakantie. Wanneer dat juist de doelgroep is van jouw woning, is het juist slim om jouw woning te koop te zetten. Daarnaast hebben veel mensen in de vakantie juist meer tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Heerlijk aan het strand of zwembad met je tablet of telefoon opzoek naar jouw nieuwe woning!

Prachtige woningpresentatie

In de zomer schijnt de zon en dat zorgt ervoor dat jouw woning er prachtig uitziet. Vooral bij het maken van de foto’s zorgt dit, dat het huis een fijne lichtinval heeft waardoor alle ruimtes mooi licht en fris op de foto’s komen te staan.

Ook zal een buitenruimte, zoals een tuin of balkon, in het voorjaar/zomer beter naar voren komen door de zonnestalen en planten die in bloei staan. En wanneer de zon schijnt en het vakantie is, zijn mensen ook een stuk vrolijker en lopen ze dus goed gezind door jouw woning. Dat is natuurlijk nooit negatief voor de verkoop!

Meer tijd in de zomer

Je hebt in de zomer waarschijnlijk meer tijd voor bezichtigingen en de huizenzoekers zelf ook. Ze nemen rustig de tijd om alles eens goed te bekijken, wat natuurlijk alleen maar positief is.

Verkoop wanneer het jou uitkomt

Natuurlijk zijn er betere en mindere momenten om een huis in de verkoop te zetten, echter moet je jouw huis verkopen wanneer het jou het beste uitkomt. Je moet voornamelijk de tijd hebben om dit te regelen en het moet natuurlijk ook in jouw toekomstplan passen.

Dus heb jij verkoopplannen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopgesprek en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Bel, mail of app ons.

Wij zijn er voor je!