Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Aanbod Schakel Makelaars

Hoe een makelaar de waarde van jouw huis vergroot.

Jouw huis verkoop je zelf toch het beste. Je kent iedere hoek, elke kraak in de trap en weet precies te vertellen waarom het er nou zo fijn wonen is. Wanneer je zelf de verkoop van jouw woning verzorgt, kun je hier alles over vertellen, op een moment dat het jou ook het beste uitkomt. Je bent dus niet afhankelijk van de agenda van een verkoopmakelaar. Bovendien bespaar je een flinke som door zelf de bezichtigingen te begeleiden, onderhandelingen te voeren en het uiteindelijke koopcontract op te stellen.

Maar is dat wel echt zo? Wanneer jij jouw woning verkoopt zonder makelaar, vraagt dat om een investering in jouw eigen tijd. We merken dat er veel bezichtigingen per woning plaats vinden, waardoor jezelf meer tijd nodig zal hebben dan verwacht. Daarnaast wil je het liefste een zo groot mogelijke doelgroep bereiken, dus zul je zelf aan de slag moeten om een advertentie te plaatsen op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Wanneer je jouw woning wil gaan verkopen kijk je natuurlijk naar hoeveel je woning waard is, maar je wil natuurlijk ook weten wat het jou gaat kosten. De gedachte dit zelf te organiseren en je woning aan te bieden is op dat moment eigenlijk niet zo heel gek, het bespaard immers kosten. Tegelijkertijd biedt het ook onzekerheden en juridische uitdagingen. Om jou te helpen jouw keuzes te overwegen, leggen we jou uit welke voordelen de inzet van een makelaar met zich meebrengt.

Wat doen wij en waarom is het verstandig om toch je huis te verkopen met een makelaar?

Maak kennis met 8 x stappen van Schakel makelaars

 

De waarde van jouw woning vaststellen

De waarde van jouw woning vaststellen doen we in combinatie met een eerste kennismaking. Voor de tijd analyseren we jouw woning en de markt zodat we samen tot een goede vraagprijs komen.

Opstellen van het verkoopplan

Bij het vaststellen van het verkoopplan kijken we vooral naar hoe we de woning in de markt gaan zetten en hoe we de juiste doelgroepen het beste kunnen bereiken. We kijken ook welke strategie het beste past bij jou als verkoper. Hierbij kunnen we meerdere opties aanbieden en belichten.

De woning voorbereiden

Zijn er nog kleine aanpassingen die we kunnen doen om de verkoop te bevorderen? Wij kijken graag met je mee en adviseren daar waar nodig is.

De presentatie van de woning

Onze fotograaf maakt een afspraak en we gaan de woning presenteren. Dit doen we op diverse manieren, ook hier is het van belang de juiste doelgroep te bereiken.

De bezichtigingen

Ga je dit zelf doen of laat je dit doen door onze enthousiaste makelaar? Aan jou de keuze, wij zullen klaar staan daar waar jij het graag wil.

De onderhandelingen

Yes, we hebben een potentiële koper gevonden! Wij zullen de onderhandelingen doen en deze terugkoppelen naar jullie. Samen komen we tot het beste resultaat!

Laten we de koopovereenkomst tekenen

Wij maken de koopovereenkomst en lopen deze met jou na zodat je geen vraagtekens overhoudt en je ontspannen kunt na de verkoop van jouw woning. Als makelaar zijn wij volledig op de hoogte van al deze juridische aspecten en zorgen wij ervoor dat we jouw risico’s beperken.

Verkocht!

Wij staan uiteraard ook graag klaar als aankoop makelaar voor jouw volgende woning.

Naast de in deze blog genoemde argumenten om toch een makelaar in te schakelen, zijn wij natuurlijk als geen ander bekend met de woningmarkt in Almelo en omstreken. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen of welke vraagprijs wij voor jouw woning in gedachten hebben? Vraag dan een vrijblijvende en gratis waardebepaling bij ons aan. We komen graag bij je langs om kennis te maken.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen?
Bel, mail of app ons, wij helpen je graag!