Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Schakel Makelaars Blogt - Augustus 2021

Een huis aankopen, dat kan ik zelf wel…

Een huis aankopen dat kan ik zelf wel, die gedachte leeft bij veel mensen. Toch is een aankoopmakelaar op deze overspannen woningmarkt voor veel woningzoekers een verstandige keuze bij de zoektocht en het kopen van een woning.

Vier op de vijf woningen worden boven de vraagprijs verkocht

De woningmarkt raakt steeds meer oververhit. In april gingen vier op de vijf woningen die werden verkocht boven de vraagprijs weg. Vorig jaar was dat nog de helft. Om toch een kans te maken kan het inschakelen van een aankoopmakelaar een oplossing zijn.

Aankoopmakelaar vergroot kans op succes in alle provincies

Dat is natuurlijk te zien in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag waar de druk op de woningmarkt al jaren groot is. Maar het kopen met de hulp van een makelaar wordt ook steeds normaler buiten de Randstad. In de provincie Overijssel is het percentage woningen waarbij een aankoopmakelaar het winnende bod deed, gestegen.
Landelijk groeide dit percentage van 23 naar 33 procent. De kans op succes is momenteel in alle provincies groter met aankoopmakelaar dan zonder hulp van buitenaf.

Makelaar helpt bij het uitbrengen van een bieding en bij de zoektocht

Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden waarbij we rekening houden met jouw specifieke aankoopwensen. Het inschakelen van ons als aankoopmakelaar heeft zeker voordelen! Als aankoopmakelaar in Almelo hebben wij veel kennis van de lokale woningmarkt en kunnen we voor jou prijsonderhandelingen voeren met de verkoopmakelaar en je begeleiden in het gehele proces en je onder andere graag advies geven over een mogelijke verbouwing, geven we je informatie over de bouwkundige staat van een woning en eventuele erfdienstbaarheden, selecteren met liefde woningen die aan jouw wensen voldoet zodat het jou tijd bespaart, letten wij op ontbindende voorwaarden, controleren we de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris. Wij begeleiden jou dus echt van A tot Z.

Wil je meer weten kijk dan op onze website of bel, mail of app ons.
Schakel Makelaars Almelo | Jouw aankoopmakelaar Almelo!

Wij zijn er voor je!