Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

makelaar Almelo

Een energiek team staat klaar om te schitteren in 2024!Allereerst wensen we jou een sprankelend nieuw jaar toe, gevuld met alle mogelijkheden en inspiratie om te wonen zoals jij dat wilt.

Terwijl we de drempel overstappen naar dit nieuwe jaar, staat ons team van Schakel Makelaars te trappelen van energie en enthousiasme om dit jaar groots aan te pakken! We starten een nieuw hoofdstuk, met hetzelfde team, die een onmiskenbare visie heeft waar we met elkaar naartoe willen. Samen duiken we in een nieuw avontuur vol (on)bekende paden en onverwachte mogelijkheden en zijn klaar om te groeien.

Ons doel voor 2024 is helder: we willen het allerbeste voor onze gewaardeerde en nieuwe klanten.
We hebben ons doel gesteld om vastgoeddromen werkelijkheid te maken en een blijvende impact te hebben in jouw avontuur.

Of het nu gaat om het vinden van het ideale (t)huis dat jouw hart verwarmt of om het verkopen van een woning vol mooie herinneringen, we zijn vastberaden om jouw dromen en doelen te verwezenlijken.

Ons team bestaat uit toegewijde mensen, gedreven door passie en enthousiasme om een uitzonderlijke ervaring te bieden aan eenieder die op zoek is naar een fijn huis in 2024.

We beloven je niet alleen te begeleiden, maar ook te inspireren en te ondersteunen. Samen streven we naar de perfecte deal in jouw huizenavontuur!

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends, adviezen en inzichten in de wereld van makelaardij en vastgoed door ons te volgen op social media. Van nuttige tips tot recente marktontwikkelingen, we delen graag onze kennis met jou!
Of je nu wilt verkopen, kopen, investeren of gewoonweg geïnspireerd wil worden, wij staan klaar om jouw vastgoeddromen waar te maken in 2024.

Heb je vragen, behoefte aan advies of wil je gewoon even hallo zeggen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. De koffie staat altijd voor je klaar.

Laten we dit jaar samen onvergetelijk maken, vol prachtige vastgoedavonturen en unieke kansen.

Wij staan voor je klaar!