Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

Dubbel zo sterk: Wij gaan onze krachten bundelen voor jouw droomhuis!

In de dynamische wereld van vastgoed en financiën is samenwerking vaak de sleutel tot succes. Wij slaan de handen ineen voor dé perfecte match tussen jouw droomhuis en je bankrekening.

Bij Schakel Makelaars houden we van groei en vooruitgang. Daarom zijn we ontzettend blij om aan te kondigen dat we onze diensten uitbreiden met een nieuwe tak: financieel advies! Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hen een totaaloplossing te bieden voor al hun vastgoed- en financiële behoeften.
Deze mooie samenwerking tussen Sabine en Maaike is een unieke partnerschap en zal niet alleen leiden tot tevreden klanten, maar ook tot een bloeiend zakelijk succes voor beide. Een dynamisch duo die samen de huizenmarkt op stelten gaat zetten!

Bij Schakel Makelaars hebben we dus niet alleen verstand van stenen stapelen, maar nu ook van het stapelen van financiële voordelen. Ons nieuwe power-duo brengt niet alleen huizen aan de man, maar ook financieel advies waar je portemonnee spontaan van gaat glimlachen.

Een gezamenlijke visie

De samenwerking tussen Sabine en Maaike begon met een gezamenlijke visie: klanten een naadloze en stressvrije ervaring bieden bij de aankoop van hun droomhuis. Ze realiseerden zich dat de aankoop van een huis niet alleen een emotioneel beladen beslissing is, maar ook een van de grootste financiële beslissingen in het leven van hun klanten.

Door hun krachten te bundelen, kunnen ze klanten een complete service aanbieden, van het vinden van het perfecte huis tot het regelen van de financiering. Dit betekent, dat klanten niet langer van het kastje naar de muur worden gestuurd, maar op één plek terecht kunnen voor al hun behoeften.

Sabine legt uit waarom uitbreiden met financieel advies belangrijk is

“We hebben altijd geloofd in het bieden van een complete service aan onze klanten. Tijdens het proces van het kopen of verkopen van een huis, merkte ons team vaak dat klanten behoefte hadden aan gedegen financieel advies. Of het nu ging om het berekenen van de hypotheekmogelijkheden, het plannen van investeringen in vastgoed, of het beheren van financiële risico’s, er was een duidelijke vraag naar meer geïntegreerde ondersteuning.

Met onze uitbreiding kunnen we deze behoeften nu direct beantwoorden. Dit betekent dat onze klanten niet alleen hun droomhuis kunnen vinden, maar ook de financiële zekerheid en begeleiding krijgen die ze nodig hebben om deze dromen waar te maken.”

Maaike over de voordelen van deze samenwerking:

Voor de Klant

  1. Tijdsbesparing: Klanten kunnen nu tegelijkertijd een huis zoeken en hun financiële mogelijkheden laten beoordelen. Dit versnelt het hele proces en vermindert de stress die gepaard gaat met het coördineren van meerdere afspraken.
  2. Deskundig advies: Onze makelaars en financieel adviseurs werken nauw samen om klanten te voorzien van het meest actuele en relevante advies. Dit zorgt ervoor dat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen over zowel hun woning als hun hypotheek.
  3. Continuïteit en vertrouwen: Het hebben van een geïntegreerd team van professionals geeft klanten een gevoel van continuïteit en vertrouwen. Ze weten dat hun belang altijd bij ons voorop staat en dat er geen tegenstrijdige belangen zijn.”

Wat betekent deze samenwerking voor onze klanten?

De uitbreiding met financieel advies brengt tal van voordelen met zich mee voor onze klanten:

  1. Alles onder eén dak: Geen gedoe meer met het schakelen tussen verschillende adviseurs. Bij ons kun je nu terecht voor zowel vastgoedadvies als financieel advies, wat betekent dat je tijd bespaart en stress vermindert.
  2. Persoonlijk advies: Onze financieel adviseurs nemen de tijd om jouw unieke situatie en doelen te begrijpen. Dit resulteert in advies op maat, dat precies aansluit bij jouw behoeften en toekomstplannen.
  3. Meer Zekerheid: Met gedegen financieel advies aan je zijde, kun je met meer vertrouwen en zekerheid de markt betreden. Of je nu een starter bent op de woningmarkt of een ervaren belegger, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

Klaar voor de toekomst

De uitbreiding met financieel advies is slechts het begin. Bij Schakel Makelaars zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten. We kijken ernaar uit om deze nieuwe reis samen met jou te maken en je te helpen jouw vastgoed- en financiële doelen te bereiken.

Dankzij de uitbreiding van onze diensten, kun je bij ons rekenen op een totaaloplossing die verder gaat dan alleen het kopen of verkopen van een huis. Wij zijn jouw partner in elke stap van de reis, en samen bouwen we aan een stabiele en succesvolle toekomst.

Kom langs voor een kop koffie

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan langs voor een kop koffie (of thee ;-)) en een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om je te laten zien hoe wij je kunnen helpen om je dromen te realiseren. Dus, als je op zoek bent naar een nieuwe woning en je wilt een team dat niet alleen bekwaam is, maar ook nog eens gezellig, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs en laten we samen aan jouw avontuur beginnen. Tot snel bij Schakel Makelaars & Adviseurs!

De handtekening van succes: Onze nieuwe samenwerking officieel bekrachtigd bij de notaris.