Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

NVM Open Huizen Dag

De NVM Open Huizen Dag is weer terug!

Na een afwezigheid van een aantal jaren wordt op zaterdag 1 oktober 2022 de NVM Open Huizen Dag weer gehouden. Een leuk feitje: Van de woningen die de afgelopen keren hebben deelgenomen, was meer dan de helft binnen 12 weken verkocht. Van de woningen die niet hebben deelgenomen was minder dan de helft verkocht.

Normaliter vindt twee keer per jaar de NVM open huizen dag plaats. Duizenden woningzoekers trekken er die dag op uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

Wat houdt de NVM Open Huizen Dag eigenlijk in?

De NVM Open Huizen Dag is een landelijke huizendag die wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tijdens de NVM Open Huizen Dag stellen verkopers hun woning open voor belangstellenden. Geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken en kunnen tijdens het open huis meerdere woningen vrijblijvend bezichtigen. Deze dag vindt altijd plaats in het voorjaar en het najaar op een zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. Woningverkopers door heel Nederland doen mee aan deze belangrijke huizendag, die steevast duizenden woningzoekers aantrekt.

Bezoekers NVM Open Huizen Dag

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden vaak meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om in de gewenste regio een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt de NVM Open Huizen Dag de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Wil je meer informatie of heb je vragen?

Bel, mail of app ons, wij helpen je graag!