Schakel Makelaars
Wierdensestraat 114
7604 BK Almelo

Tel: 0546 810 555
E-mail: almelo@schakel.nl

 

 

Openingstijden kantoor:
Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur

Uiteraard zijn wij op afspraak ook ’s avonds beschikbaar!

 

Routebeschrijving:

 

Volg ons:

 

Bereken jouw (nieuwe) kosten van nutsvoorzieningen, internet/tv en bellen online!

Maak gebruik van onze rekentool!

Inzicht in jouw (nieuwe) tarieven voor nutsvoorzieningen, internet/tv en bellen

De kosten met betrekking tot de nutsvoorzieningen rijzen de pan uit. Stroom maar vooral gas is erg duur op dit moment en we voorzien dat dit in de nabije toekomst niet gaat veranderen. Door de overspannen situatie op de energiemarkt is het op dit moment zelfs zo dat de kosten voor energie in een woning hoger kunnen zijn dan de kosten van de hypotheek of huur.

Bekijk via de handige rekentool wat de kosten van de nutsvoorzieningen gaan zijn voor een woning die jij op het oog hebt! Je kunt een totaalberekening maken voor stroom, gas, water, internet/tv/bellen en ook eventueel stadswarmte. Daarnaast is het mogelijk direct jouw contracten (over) te sluiten! Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Diensten

Jouw wensen! Jouw woning!

Woning verkopen

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van jouw woning en wat is eigenlijk de huidige waarde? Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Lees verder

Woning kopen

Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen? En welke voordelen biedt jou dat?

Lees verder

Taxatie

Heb je je (droom)huis gevonden of heb je een waardevaststelling nodig voor een bezwaar tegen een WOZ-beschikking? Wij regelen jouw taxatierapport.

Lees verder

Om een toekomst op te bouwen, moet je het verleden kennen.

Schakel Makelaars